Steak tartaar

4x druipkaas

Gorgonzola met prosecco (per kilo, art.nr. 008361): een gorgonzola dolce ‘al cucchiaio’, wat ‘van de lepel’ betekent. Hij is dan ook zo zacht van structuur dat je ’m zo kunt oplepelen. Lekker met: prosecco en met Daendels gerookte amandelen (cup 225 g, art.nr. 104676)

Alta Langa Rocchetta (per kilo, art.nr. 86821) is een bijzondere kaas op basis van drie soorten melk: koemelk, schapenmelk en geitenmelk. In de Alta Langa-streek in Noord-Italië een beroemdheid. Lekker met: Aarts babypeertjes op siroop (pot 50 cl, art.nr. 743577)

Régal Bourguignon met truffel (stuk 200 g, art.nr. 086824): een fijne Franse kaas van gepasteuriseerde melk en room, aangevuld met witte zomertruffel, olijfolie en knofl ook. Lekker met: allerlei noten- of zuurdesembrood, maar vooral met Boulangerie Lambèr Kletzenbrood (500 g, art.nr. 493211)

La Retorta Finca Pascualete (stuk 140 g, art.nr. 066840): een biologische Spaanse, gemaakt van niet-gepasteuriseerde schapenmelk. De smaak is zacht, maar goed gedefinieerd en stevig. Lekker met: zoete, fruitige smaken zoals van dadels, druiven of vijgen (4 x 37,5 g, art.nr. 824158)