Albert hotzky

‘‘De naam van ons restaurant zegt het al: bij ons kom je voor goed bier en goed vlees. Ons menu bestaat voor tachtig procent uit vleesgerechten, we hebben een bierkaart met vijftig verschillende bieren en een whiskeykaart met vijftig whiskeys. Stoer en puur, zo zou je ons concept het best kunnen omschrijven. Dat merk je al bij binnenkomst, dan zie je onze slager aan het werk. We krijgen al het vlees in technische delen binnen. Afhangen, uitbenen en portioneren doen we allemaal zelf. We hebben ook dry-agingkasten waarin we het vlees laten rijpen. Dit alles doen we omdat we zo de kwaliteit in eigen hand houden, maar ook voor de beleving van de gast. Die kan zelf een mooi stuk vlees aanwijzen dat hij op zijn bord wil. Uiteraard geven we graag een passend bieradvies bij het gekozen gerecht. We gaan mee met de tijd en spelen in op de veranderende vraag van onze gasten. Steeds meer mensen kiezen heel bewust voor minder, maar beter vlees. Thuis eten ze het niet meer elke dag, maar als ze uit eten gaan genieten ze graag van een goed stuk vlees. Daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. De laatste tijd merken we dat natuurvlees populairder wordt. Aan de andere kant komt er steeds meer vraag naar gerechten zonder vlees. Vegetariërs en veganisten zijn weliswaar niet onze belangrijkste doelgroep, maar we zorgen wel dat er voor hen ook iets te kiezen valt.”

‘Bij binnenkomst zie je onze slager aan het werk