Steak tartaar

Bingsu met fruit

voor 4 personen

400 g crushed ice
60 g bloem
30 g rietsuiker
30 g boter, op kamertemperatuur
10 g sesamzaad
100 g mango, in blokjes
60 g blauwe bessen, gehalveerd
12 Kaapse kruisbessen (physalis), gehalveerd
½ stervrucht, in plakjes
100 ml gecondenseerde melk

1. Maal het crushed ice in de keukenmachine op hoge snelheid tot poeder. Duw dit in siliconenvormen en zet minimaal 1 uur in de vriezer.
2. Meng de bloem met de hand met de rietsuiker, boter en sesam tot een kruimelig mengsel (kneed niet te veel). Verdeel het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak het 15 minuten in een oven van 180ºC lichtbruin. Laat de kruimels afkoelen zodat ze knapperiger worden.
3. Verdeel de sneeuwballen over kommetjes en garneer met het fruit. Bestrooi met de crumble en schenk er op het laatst de gecondenseerde melk over.