Danny Tsang
Danny Tsang is eigenaar en chef bij Restaurant O&O in Sint Willebrord. Hij runt dit oriëntaalse restaurant (met 1 Michelinster) samen met zijn vrouw Helena en kinderen Monica, Wendy en Mike.

“Mijn vrouw Helena komt uit Maleisië en ik uit HongKong. Wij zijn in 1982 ons restaurant gestart als een traditioneel Chinees restaurant met afhaal. Omdat we de behoefte kregen om te koken vanuit onze eigen oorsprong, maakten we een switch en koken we nu verfijnde, authentieke gerechten uit Maleisië, Singapore, HongKong en Japan. Sous-chef Levi Bunt brengt de invloed van de Franse keuken in de gerechten. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van producten van Nederlandse bodem, zoals Zeeuwse oesters, Oosterscheldekreeft en lokaal gefokte mangalitzavarkens. O&O is een echt familiebedrijf. We hebben onze liefde en passie voor gastvrijheid weten over te brengen op onze kinderen, die elk op een eigen manier een belangrijke rol spelen in
ons bedrijf, zo is onze zoon Mike een van de sous-chefs. Dit doen we samen met geweldige mensen om ons heen, want successen worden immers behaald als team. Omdat we zo intensief bezig zijn met ons vak en lange dagen maken, is het belangrijk om op tijd rust te nemen. En vooral ook om afstand te nemen van het bedrijf en mooie reizen te maken om onze horizon te verbreden. Als we vol inspiratie terugkomen, delen we onze reiservaringen met onze gasten en proberen we de pure smaakbeleving over te brengen. Dit kan alleen door de allermooiste producten te selecteren. Dat is de basis voor elk gerecht dat we creëren en de kracht van onze keuken.

De mangalitza gyoza is een van de signatuur­gerechten van ons restaurant. Gyoza is een Japanse dumpling die eerst wordt gestoomd en vervolgens gebakken. Het vlees komt van mangalitzavarkens die in ons dorp Sint-Willebrord worden gefokt.”