Exclusief is magaZiNe

Klanten inspireren en helpen het beste uit hun business halen. Dat is wat Sligro in 2016 helder voor ogen had bij de oprichting van ZiN Inspiratielab in Veghel. Deze bruisende locatie vormde destijds voornamelijk de basis voor een breed scala aan inspirerende trainingen voor horecaprofessionals. 

Afgelopen jaren groeide ZiN Inspiratielab door en werd het meer en meer een begrip onder horecaprofessionals. In oktober 2019 vertaalde Sligro de ZiN-filosofie naar het nieuwe online platform sligro.nl/ZiN. Susanne van Hulten (manager ZiN): “Hét platform waar je nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie voor je kiezen krijgt in de vorm van blogs, video’s, masterclasses, trainingen en culinaire events. Altijd inspelend op de laatste (food)trends, ontwikkelingen en bereidingstechnieken, zodat je nog beter kunt worden in je vak en business.”

magaZiNe
Omdat de doelgroep en inhoud van ZiN en het inspiratiemagazine Exclusief overlappen, is besloten de krachten te bundelen en Exclusief om te zetten naar ZiN. “Het was tijd voor een volgende stap met de ­duidelijkheid van één label en zo ontstond magaZiNe”, legt Susanne uit. “Afgelopen maanden hebben we samen met het Exclusiefteam bekeken wat deze ­naamswijziging betekent voor het magazine qua ­invulling, ­toegevoegde waarde en inspiratie. Supermooie stappen, met dit prachtige eindresultaat!”

ZiN gaat over inspiratie, verbinding en edu-tainment, waarbij ieder middel zijn eigen focus heeft. ZiN bestaat uit:

ZiN Inspiratielab: de bruisende locatie in Veghel waar onder meer trainingen en culinaire
events plaatsvinden.

ZiN online: het online platform voor nieuwe prikkels, impulsen en inspiratie in de vorm van blogs,
video’s, podcasts en trainingen, altijd inspelend op de laatste (food)trends en ontwikkelingen.

ZiN (online) trainingen: een breed scala aan trainingen voor horecaprofessionals.

ZiN travel: een aanbod van trendtours zoals in Amsterdam en Antwerpen.

ZiN events: grotere events met inspirerende thema’s zoals ‘Samen op weg naar duurzaam’
en ‘Wine Experience’.

magaZiNe: het inspiratiemagazine dat je nu in handen hebt.