In gear

Dompel je gasten onder in ‘ocean power’ met een schitterend buffet van fruits de mer. Vers uit zee en onweerstaanbaar gepresenteerd. Van glanzende oesters tot helderrode kreeft en van publiekslieveling gamba’s tot verrassende schelpdieren als palourdes. De onvergetelijke eetervaring voor je gasten begint bij een buffetsysteem dat staat als een huis.

Ideeën van chefs waarmaken
Stylepoint is een internationale expert op het gebied van servies en buffetpresentatie, met een compleet aanbod van producten. TTP Concepts levert fruit de mer oplossingen. Samen helpen ze de ideeën van de chefs waar te maken. Stylepoint maakte vorig jaar indruk op de internationale pers tijdens de horecabeurs HOST in Milaan en sleepte een nominatie in de wacht voor de Horecava Innovation Award 2020. Het buffetsysteem is multifunctioneel. Modulaire elementen zoals buffetverhogers en serveerplanken vormen de basis, waarop je zo’n prachtig product als fruits de mer op een persoonlijke en creatieve manier tot zijn recht kunt laten komen. Bovendien verander je in een handomdraai het thema van je buffet, bijvoorbeeld van een ‘luxe’ thema naar een ‘ontbijt’-thema.

Daar kun je op bouwen

Plaats je mooiste kreeft of kingkrab op een voetstuk. Deze stijlvolle buffet­verhogers combineer je moeiteloos met diverse buffetschalen, manden en serveerplanken. Door verschillende hoogtes te creëren in een buffet ontstaat ruimte, overzicht en speelsheid. Vier conisch aflopende poten maken de verhogers superstabiel. Zo zijn ze bijna niet om te stoten. Een solide basis voor ieder buffet.

Stylepoint RVS buffetverhoger, in 4 hoogtes (22 x 35 cm, art.nr. 108844; 22 x 26 cm, art.nr. 108847; 22 x 18 cm, art.nr. 108849; 22 x 10, art.nr. 108850)

Natuurlijke schoonheid

Alles ziet er lekkerder uit op een stijlvolle houten serveerplank. Ze geven je buffet meteen een luxe en moderne uitstraling – al dan niet in combinatie met buffetverhogers. Gebruik de planken om broodsoorten met (algen)boter, blini’s, wakame en sauzen op te serveren, of breid luxe fruits de mer op de plank uit met bijvoorbeeld vissalades of gerookte zalm.

Stylepoint houten serveerplank, in 2 formaten (120 x 22, art.nr. 108852; 80 x 22 cm art.nr. 108854)

Wauw-factor

Het geheim van de perfecte fruits de mer-ervaring is een gevoel van luxe en overvloed. Dat creëer je met royaal gevulde schalen, zéker als die ook nog meerdere niveaus hebben. Met deze serveerstandaard bouw je in een handomdraai een indrukwekkende fruits de mer-toren.

Paderno serveerstandaard (25 cm, art.nr. 545115)

Schaal en schelp

Deze elegante schalen maken je buffet extra uitnodigend. Door hun diepte zijn ze perfect te vullen met een laag crushed ijs, om geopende oesters en andere schelpdieren op te presenteren. RVS is ideaal, want het blijft koel. Bijkomend voordeel is dat gasten er van alle kanten makkelijk bij kunnen.

Paderno serveerschaal, in 3 formaten (32 cm, art.nr. 545128; 36 cm, art.nr. 545178; 45 cm, art. nr. 545408)