Pink ‘n’ Crisp (no alcohol)

Drank voor 1 persoon

5 cm komkommer
¼ rode grapefruit
10 ml Monin lavendelsiroop
25 ml versgeperst citroensap
50 ml Ceder’s Crisp
crushed ice
Bundaberg Pink GrapefruitGarnering:
1 komkommerlint
1 partje rode grapefruit
1. Snijd de komkommer en de grapefruit in stukjes en doe ze in een highball of longdrinkglas. Kneus de inhoud van het glas met een muddler.
2. Voeg de Monin Lavendelsiroop, het citroensap en de Ceder’s Crisp toe. Vul het glas tot 80% met crushed ice en roer met een barlepel.
3. Vul het glas nu tot de rand met crushed ice en top af met Bundaberg Pink Grapefruit.
4. Rijg voor de garnering het komkommerlint aan een prikker en steek in de cocktail.
5. Garneer met het partje rode grapefruit en serveer met een rietje.