Tri Susilah en Andy van Wessel

Tri Susilah en Andy van Wessel

Tri Susilah en Andy van Wessel zijn samen chef bij Restaurant Loro Blonyo in Helmond. Ze zijn gespecialiseerd in de authentieke Indonesische keuken.‘‘Normaal gesproken reis ik elke twee jaar terug naar mijn geboorteland Indonesië”, zegt Tri. “Om mijn familie te...

Lees meer
Vincent Colauto

Vincent Colauto

Vincent Colauto is chef bij De Vriendschap in Middelburg, dat later zal worden verbouwd tot Café Cliché Middelburg ‘‘Al sprak ik geen woord Spaans, ik twijfelde geen moment toen Sidney Schutte me vroeg of ik chef wilde worden in het luxe The Grand Velas Los Cabos...

Lees meer
Wouter Leurs

Wouter Leurs

Wouter Leurs is eigenaar en chef van restaurant De Vier Linden in het Brabantse Vierlingsbeek. ‘‘Ik was twintig toen mijn toenmalige chef vertelde dat hij een restaurant in het Zuid-Afrikaanse Franschhoek ging beginnen. Ik besloot mijn koffers te pakken en met hem mee...

Lees meer
Dirk Bullens

Dirk Bullens

Dirk Bullens is chef-kok bij Doloris in Tilburg. ‘‘Op onze rooftopbar serveren wij streetfood uit alle windstreken. Het zal geen verrassing zijn dat ik normaal gesproken veel inspiratie opdoe op reis. Ik heb lang samengewerkt met een Indonesische kok, die me heeft...

Lees meer