Hans van wolde

Hans van wolde

Hans van wolde ‘‘Ik ben in een fase gekomen dat ik mijn kennis wil overdragen aan de nieuwe generatie. Bij Brut172 heb ik de ruimte om dat te doen. Beluga Loves You was heel hip en heel druk, daar was weinig tijd voor verbinding. Daarom kies ik nu bewust voor een...

Lees meer
Albert hotzky

Albert hotzky

Albert hotzky ‘‘De naam van ons restaurant zegt het al: bij ons kom je voor goed bier en goed vlees. Ons menu bestaat voor tachtig procent uit vleesgerechten, we hebben een bierkaart met vijftig verschillende bieren en een whiskeykaart met vijftig whiskeys. Stoer en...

Lees meer
Paul Hartering

Paul Hartering

Paul hartering ‘‘Ik laat mijn gasten graag kennismaken met minder gangbaar vlees zoals pens, niertjes of hersens. We zoeken dan wel een bereiding die het vlees wat toegankelijker maakt. Hoewel ik zelf erg houd van gepocheerde kalfshersens, is dat voor veel gasten een...

Lees meer
Dennis koopmans

Dennis koopmans

Dennis Koopmans ‘‘Bij The Roast Room ademt alles ‘vlees’. We beschikken over een eigen slagerij. Onze slagers benen hier het vlees uit, draaien worsten en maken hamburgers. In de keuken beschikken we over de juiste apparatuur om het vlees perfect te bereiden. We...

Lees meer