Joep Gommans en Edwin Soumang

Joep Gommans en Edwin Soumang

Joep Gommans en Edwin Soumang Joep Gommans is een van de leerlingen die momenteel werken in de keuken van Edwin Soumang, eigenaar en chef bij Restaurant ONE in Roermond. Joep zit in het derde jaar van de BBL-opleiding Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3).‘‘Dat ik bij...

Lees meer
Joey Roozeboom en Matthijs Mulder

Joey Roozeboom en Matthijs Mulder

Joey Roozeboom en Matthijs Mulder Joey Roozeboom werkt sinds vorig jaar zomer in de keuken van Matthijs Mulder, chef de cuisine bij Landhuishotel en Restaurant De Bloemenbeek in De Lutte. Joey volgt de opleiding voor Zelfstandig Werkend Kok (niveau 3).‘‘Omdat De...

Lees meer
Michah van Dijk en Dennis van Veenendaal

Michah van Dijk en Dennis van Veenendaal

Michah van Dijk en Dennis van Veenendaal Michah van Dijk kwam binnen als afwasser bij Restaurant De Boterlap van Chef Dennis van Veenendaal. Michah groeide door naar de keuken, zit in het vierde jaar van het vmbo en begint volgend jaar aan de BBL-opleiding voor Kok...

Lees meer
Lucas Schrover en Bobby Doomernik

Lucas Schrover en Bobby Doomernik

Lucas Schrover en Bobby Doomernik Lucas Schrover was Tot voor kort de chef van Bobby Doomernik, nu zijn ze compagnons in hun eigen bedrijf Boluca.‘‘Samen werkten we al in de keuken van Taste Bij Dirk, maar dat restaurant ging in maart 2020 failliet vanwege de...

Lees meer