sligro inside
Slimme gerechten met Slimme Keuken Meer marge in minder tijd, het kan! Sligro is sinds jaar en dag een betrouwbare leverancier van mooie topproducten. Maar het gaat veel verder dan dat. Samen met horecaprofessionals kijken we constant naar hoe zij kunnen excelleren in...
In gear bewust
In gearVlees en vis van dichtbij, lokaal gekweekte groente en zelfs wijn van Nederlandse bodem… dus waarom geen schitterend Dutch design op de gedekte tafel? Uit de Nederlandse glasstad Leerdam komt al eeuwenlang kwaliteitsglaswerk van toonaangevende ontwerpers....
Teer en delicaat uit eigen zee
Edwin Kats is patron-cuisinier bij restaurant Noble en Noble Kitchen in Den Bosch. Op zijn vijfentwintigste behaalde bij de titel SHV-Meesterkok, als jongste chef ooit. In de jaren erna werkte hij bij verschillende sterrenrestaurants. In 2013 opende hij zijn eigen...
Trend streekbieren
Trend: streekbierenSpeciaalbieren zitten nog altijd in de lift. Op de kaart zijn ze tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. En met een selectie van streekbieren maak je die kaart nóg specialer. Gijs Hartman, bierspecialist van Sligro (rechts op de foto), en Jan...
Een vriendelijk ei
Een vriendelijk ei De passie van Pieter Smits? Met dieren werken, om daar het beste uit halen. Op een diervriendelijke én milieuvriendelijke manier. Het resultaat is ‘Eike’, een smaakvol ei met een mooie, donkere dooier. Opgegroeid tussen het pluimvee, kocht ik op...