Verrassend veelzijdig feta

Verrassend veelzijdig feta

Verrassend veelzijdig Feta Hij is wereldwijd geliefd, een van de oudste kazen uit Griekenland en nog altijd ongekend populair: feta! Een toegankelijke, betaalbare en verrassend veelzijdige kaas, die ook niet-Griekse gerechten een enorme boost kan geven. Wat maakt feta...

Lees meer
Mooi spul

Mooi spul

Michiel van der Eerde is de man én chef achter het reizende culi-circus BAUT en de restaurants C en ZUID in Amsterdam. Sinds januari is hier de spin-off Bar Baut bijgekomen. Hier laat Michiel zijn visie op een goede bar zien, met op de kaart het beste van zeven jaar...

Lees meer
Sligro Inside

Sligro Inside

Meer koffiebeleving, meer marge Ga voor luxe koekvarianten Koffie maakte de laatste jaren een flinke ontwikkeling door, van eenvoudige, ‘ouderwetse’ koffie tot tal van heerlijke koffiespecialiteiten, gemaakt door vakkundige barista’s. Ook het eenvoudige ‘koekje...

Lees meer
In gear

In gear

In gearBij houtskoolgrillen denk je al snel aan stoere gerechten, aan robuust en basic. Maar met inspiratie uit Japan ontdek je een volledig nieuwe dimensie. Grillen is er verheven tot kunst, met eindeloze verfijning en perfectie tot in de kleinste details.De andere...

Lees meer
Mijn passie

Mijn passie

Natuurlijk(e) quinoa uit Nederland Bij Quinoa denk je misschien in eerste instantie aan het Andesgebied in Zuid-Amerika. Maar er is ook Nederlandse quinoa! Chris Koolen uit Bergeijk is een van de tientallen telers die vanaf het eerste moment bij deze bijzondere teelt...

Lees meer