Natuurlijk wild

Natuurlijk wild

Natuurlijk wild​Wild op de kaart is op zich geen nieuw fenomeen. Maar omdat de gast steeds vaker vraagt naar duurzaam kwaliteitsvlees, kwaliteitsgevogelte en seizoensproducten, is dít het moment om wild in de spotlights te zetten. Want met dit puur natuurlijke...

Lees meer
Verantwoorde foie

Verantwoorde foie

Verantwoorde foie​Decennialang werkte Guido Eijgelshoven bij een gerenommeerde horecaslagerij in Valkenburg, tegenwoordig is hij de verbindende factor tussen de horeca en Foie Royale, een verantwoord en dier­vriendelijk alternatief voor de traditionele foie gras.Voor...

Lees meer
De meiraap verdient aandacht

De meiraap verdient aandacht

Bittere noodzaak De meiraap verdient aandachtDe smaak 'bitter' verdient meer waardering. Voor zoet is altijd veel aandacht, té veel als je het mij vraagt, zout is meer een randvoorwaarde geworden dan een smaak en zuur blijft populair, omdat die smaak ervoor zorgt dat...

Lees meer
Exclusief is magaZiNe

Exclusief is magaZiNe

Exclusief is magaZiNeKlanten inspireren en helpen het beste uit hun business halen. Dat is wat Sligro in 2016 helder voor ogen had bij de oprichting van ZiN Inspiratielab in Veghel. Deze bruisende locatie vormde destijds voornamelijk de basis voor een breed scala aan...

Lees meer
In gear vlees

In gear vlees

In gearZet je vlees met een goed verhaal op de kaart? Met de juiste hardware haal je er het maximale aan smaak uit. ‘Oven en stoven’ blijven technieken die de meest intense smaken opleveren. Absolute must-haves daarbij zijn robuuste gietijzeren pannen en een goede...

Lees meer