Personeel zonder risico’s

Personeel zonder risico’s

One people services Personeel zonder risico's Stel, je hebt als horecaondernemer behoefte aan extra personeel, het liefst op flexibele basis. Tegelijkertijd wil je natuurlijk wel dat voor je medewerkers alles goed geregeld is, zonder daarbij zelf onnodig risico te...

Lees meer
In gear refresh

In gear refresh

In gearRefresh je keukenroutine dit jaar met slimmere bewaarsystemen, zoals de Airtender. Ze helpen je op weg naar zero waste en naar voordeligere inkoop én besparen je tijd in de mise-en-place. De leukste systemen bieden ook nog eens volop creatieve mogelijkheden...

Lees meer
Ontbijt van TLANT

Ontbijt van TLANT

Ontbijt van TLANT Wat als je affiniteit hebt met de hotellerie, de dag altijd gezond en vol enthousiasme begint en een grote waarde hecht aan duurzaamheid? Millennial Glenn Middelhof zette met TLANT een range ontbijtproducten in de markt, waarin al zijn passies...

Lees meer
Mooi spul

Mooi spul

Cas Pikaar (24) was tot voor kort chef de cuisine bij Restaurant Doyy in Eindhoven, maar hoopt rond deze tijd zijn eigen zaak te openen: Restaurant Pikaar in Hilvarenbeek. Hij kookt hier rijk, fris, prikkelend en gewaagd. Begin 2020 ontving Cas de Young Chef Award van...

Lees meer
Lamsvlees

Lamsvlees

  Luid de lente in met lamsvlees Veel soorten groente, vis en wild zijn maar een bepaald deel van het jaar in het seizoen. Op dat moment zijn de producten vers verkrijgbaar en simpelweg het allerlekkerst. Bij vlees is er meestal geen sprake van seizoenen, behalve als...

Lees meer